Can sağlık idarecileri ile bir araya geldi

Can sağlık idarecileri ile bir araya geldi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

A+ A-

 İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’ı makamında ziyaret eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve beraberindeki heyet, burada müdürlük yöneticileri ile bir süre sohbet etti. Heyet daha sonra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçerek idarecilerle kısa bir toplantı gerçekleştirdi. 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  Toplantı Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Vekili Op. Dr. Yusuf Albayrak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Abdullah Üçer ile İl Sağlık Müdürlüğü, Yüksek İhtisas Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi idarecileri katıldı. 

Toplantıda AK Parti Kırıkkale Milletvekili  Ramazan Can, il genelinde COVİD – 19 vakalarını önlemek adına özverili ve fedakarca çalışan tüm sağlık personeline teşekkür ederek, görevlerine yeni atanan idarecilere hayırlı olsun temennisinde bulundu ve sağlıkta şiddet olaylarının önüne geçilmesi için çalışıldığını dile getirdi. Yapılan toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş da desteklerinden dolayı Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’a sağlık camiası adına teşekkür ederek fikir alışverişinin ardından toplantı sona erdi.
Kırıkkale Haber, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale Son Dakika Haber, Kırıkkale Haber,




Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur